Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Kyrka / skola

Här hittar du fördjupande, kompletterande och kvalitetssäkrad undervisning för lärare, elever och grupper i grundskolan.

Fördjupning och lärande på spännande mötesplats

Svenska kyrkan har enligt kyrkoordningen ansvar för de människor som bor och vistas inom församlingens gränser - här ryms bland annat arbetsplatser och skolor. Detta tillsammans med kyrkans historiska koppling till lärande och undervisning gör att Svenska kyrkan har ett väl utarbetat och kvalitetssäkrat arbete som riktar sig mot skolan.

Skolan är landets största arbetsplats, en mångkulturell mötesplats där lärande äger rum och där livsförståelse växer och tar form.  Som lärare i Uppsala kan du vara trygg med att den fördjupande och kompletterande undervisning som dina elever kan få genom ett samarbete med oss är väl förankrat i Lgr -11.

Här nedan får du veta mer om de teman och aktiviteter som erbjuds just nu: