Små och stora tillsammans

I kyrkan finns många mötesplatser och öppna förskolor för dig som är hemma med barn. Det kostar inget att komma och fikat är billigt.

Babymassage - INSTÄLLT

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Torsdagar kl 9.30–11.30 samt 12.30-14.00 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. I den lilla gruppen lär du dig massera din baby (0–12 månader). Grupper startar kontinuerligt. Anmälan.

Öppen förskola

Tisdagar kl. 9-12 i Tavelsjö församlingsgård. Start 24 augusti.

Öppen förskola i Siljansnäs församlingshem. Föräldalediga är där med sina barn och leker, pysslar, sjunger och fikar.

Liten och Stor i Ersmarkskyrkan

Verksamheten är för tillfället pausad med anledning av pandemin. Onsdagar kl 13.30–16.00. Öppen förskola för dig som är hemma med ditt/dina barn och vill träffa andra vuxna och barn.

Liten och stor i Grisbackakyrkan

Onsdagar kl. 9.30–11.30. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans. Liten och stor återkommer förhoppningsvis till hösten.

Pappa & barn i centrum

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Nu öppnar en öppen förskola för pappor med barn. Drop in måndagar kl 9.00-12.00 i församlingsgården Öst på stan.

Småbarnshäng i Röbäcks kyrka INSTÄLLT

För er med små barn hemma. Måndagar vecka 45-51. kl 9.30-11.30. Anmälan.

Öppen förskola i Nyköpings församling, i S:t Nicolai kyrkas församlingshem.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan - Inställd!

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

Öppen förskola i Innertavle missionshus - INSTÄLLT

För föräldrar och barn i åldrarna 0–5 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar.

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

För föräldrar med barn i åldrarna 0–5 år. En stunds gemenskap och en chans att möta och lära känna andra barn och vuxna.

Öppen förskola i Västerslättskyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Fredagar kl 9.00–12.00 med start 18 september. En mötesplats för stora och små fylld med lek, sång, pyssel och fika. Ett tillfälle att lära känna varandra och kyrkan. Höstterminen pågår 18 september–18 december (inte 30/10).

Öppen förskola i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Öppet hus i Degernäs missionshus

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

Öppen förmiddag i Hissjö missionshus- INSTÄLLT

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus. Fredagar kl 9.30–11.30. Drop in – kom när det passar. Vi leker, sjunger och fikar tillsammans.