Små och stora tillsammans

I kyrkan finns många mötesplatser och öppna förskolor för dig som är hemma med barn. Det kostar inget att komma och fikat är billigt.

Fem träffar för er som fött barn mitt i pandemin. Hur påverkar det oss? Tisdagar kl 9.30-11 för er som blivit föräldrar på nytt. Tisdagar kl 13-14.30 för förstagångsföräldrar. Vecka 42-46. Anmälan.

Bebishäng med samtal i fokus i Tegs kyrka INSTÄLLT

201111: Efter de skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 11 november - 8 december. Torsdagar kl 9.30–11.30 samt 12.30-14.00 i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan. I den lilla gruppen lär du dig massera din baby (0–12 månader). Grupper startar kontinuerligt. Anmälan.

Babymassage - INSTÄLLT

Öppen förskola i Nyköpings församling.

Bebishäng med samtal i fokus i Röbäcks kyrka INSTÄLLT

För förstagångsföräldrar. Måndagar v. 45–49. Kl 13.00–14.30. Anmälan.

Inställt tillsvidare pga. Coronaepidemin. Tisdagar kl 10-12 i Tavelsjö församlingsgård. Träff för dig med barn upp till 18 månader. 3 november-15 december.

Bäbisträff i Tavelsjö

Öppen förskola i Siljansnäs församlingshem. Föräldalediga är där med sina barn och leker, pysslar, sjunger och fikar.

Liten och Stor i Ersmarkskyrkan

Inställt resten av terminen pga coronapandemin. Onsdagar kl 13.30–16.00. Öppen förskola för dig som är hemma med ditt/dina barn och vill träffa andra vuxna och barn. Obs! Anmälan inför varje samling

Onsdagar kl. 9.30–11.30. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans.

INSTÄLLT - Liten och stor i Grisbackakyrkan

INSTÄLLT! Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. Vi återkommer med info när vi vet mera. _______________________________________________________ Onsdagar kl. 9.30–11.30. Vi sjunger, pysslar och fikar tillsammans.

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

Pappa & barn i centrum

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Nu öppnar en öppen förskola för pappor med barn. Drop in måndagar kl 9.00-12.00 i församlingsgården Öst på stan.

Inställt tillsvidare pga. Coronaepidemin. Tisdagar kl 9.00- ca 9.45. Ett alternativ till öppen förskola så här i Coronatider. Ingen anmälan, kom då det passar. 3 november till 15 december.

Sångstund med sagoläsning i Tavelsjö kyrka

För er med små barn hemma.
Måndagar vecka 45-51.
kl 9.30-11.30.
Anmälan.

Småbarnshäng i Röbäcks kyrka INSTÄLLT

För er med små barn hemma. Måndagar vecka 45-51. kl 9.30-11.30. Anmälan.

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

Öppen förskola i Ersbodakyrkan - Inställd!

Öppen förskola inställd p.g.a. vattenläcka.

För föräldrar och barn i åldrarna 0–5 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar.

Öppen förskola i Innertavle missionshus - INSTÄLLT

För föräldrar och barn i åldrarna 0–5 år. Vi umgås, leker, sjunger och pysslar.

Öppen förskola i Nyköpings församling.

Öppen förskola i Kyrkhörnan, Sjöfruskolan - INSTÄLLT

För föräldrar med barn i åldrarna 0–5 år. En stunds gemenskap och en chans att möta och lära känna andra barn och vuxna.

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.

Öppen förskola i Västerslättskyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Fredagar kl 9.00–12.00 med start 18 september. En mötesplats för stora och små fylld med lek, sång, pyssel och fika. Ett tillfälle att lära känna varandra och kyrkan. Höstterminen pågår 18 september–18 december (inte 30/10).

Öppen förskola i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Fredagar kl 10.00–12.30. En träffpunkt för barn med föräldrar i coronatider. Fika till minipris. Ta chansen att träffa och lära känna andra i Degernäs!

Öppet hus i Degernäs missionshus

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus.

Öppen förmiddag i Hissjö missionshus- INSTÄLLT

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus. Fredagar kl 9.30–11.30. Drop in – kom när det passar. Vi leker, sjunger och fikar tillsammans.