Umeå med älven i förgrunden

Mötesplatser

Runt om i kyrkor och församlingsgårdar finns människor som möts, året om. Det finns mötesplatser både på dagtid och kvällstid, för den som vill röra på sig eller vara kreativ, för den som trivs över en kopp kaffe i ett mindre sammanhang och för den som vill ha mycket liv runt sig, för den som kan sjunga och för den som vill lära sig.

Mötesplatser runt om i Umeå

I broschyren finns vårens mötesplatser samlade tillsammans med en karta och kontaktuppgifter. Klicka på knappen för att läsa och ladda hem den i pdf-format. Den finns också som tryckt broschyr i alla våra kyrkor.

Läs broschyren här
Samtal över en kopp kaffe

Verksamhet för vuxna

Det finns många mötesplatser och något för alla i kyrkan. Pilgrimsvandra, dreja, sjunga, motionera, umgås, meditera, prata om bibeln, äta tacos eller be tillsammans.

Teologiska rummet ska vara ett forum med högt i tak, tycker kyrkoherde Kenneth Nordgren.

Våra kyrkor och mötesplatser

Det pågår verksamhet varje dag året runt i våra kyrkor och mötesplatser. Klicka på namnen nedan för att läsa mer om vad som är på gång, vem som jobbar där och mer om byggnaderna.

Håll koll på vad som händer i kyrkan

Håll koll på vad som händer

Predikoturen har bytt plats. Så här fortsätter du att hitta allt som händer i Umeås kyrkor.

Konserter och musik i kyrkan

Nu presenteras hela vårens musikprogram för Svenska kyrkan i Umeå. Det blir cirka 50 konserter med körer, solister, orgel och olika musikensembler. De flesta har gratis inträde.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.