”Min ö är full av klanger”

Lördag 4 juni kl 19.00, Tegs kyrka. Djupt allmänmänsklig och gripande musik med Jessica Elevant, Love Derwinger och Kjell Fagéus. Skådespelare Stina Ekblad reciterar.

Introduktion kl 18.00 – möte artister och publik i församlingssalen Tegs kyrka. (Därför ska du gå på introduktionen.)

Inträde: 150 kr. Biljetter via Biljettcentrum. Köp vid entrén betalas med swish.

Gustav Mahler (1860–1911) ”Rückert Lieder”

-Paus-

Ned Rorem (f. 1923) Ariel med texter av Sylvia Plath (Trio)

Franz Schubert (1997–1828) Der Hirt auf dem Felsen (Trio)

 

Medverkande

Jessica Elevant gör denna säsong sin debut på Kungliga Operan då hon medverkar i Benjamin Staerns opera Snödrottningen. Sommaren 2021 framträdde Jessica i rollen som Musetta i Dala-Floda Operafests iscensättning av La Bohème 

Jessica Elevant medverkade 2018 i internationella sångtävlingen WagnerStimmen i Karlsruhe där hon utsågs till vinnare av både juryns förstapris och publikens pris.

Love Derwinger tillhör kretsen av Sveriges främsta pianister. Han debuterade 16 år gammal som solist i F. Liszts andra pianokonsert och har sedan dess konserterat i Europa, USA, Kanada, Japan, Mellanöstern och Sydamerika och deltagit i många prestigefyllda festivaler världen över. Derwinger har varit solist med flera av de större Skandinaviska orkestrarna.

Kjell Fagéus är klarinett, solist och kammarmusiker. Han arbetar med några av Sveriges främsta musiker i kammarkonserter och inspelningar nationellt och internationellt.

Stina Ekblad är en av Sveriges främsta skådespelare med speciellt engagemang för musik och text. Hon är aktuell med ny bok.