Podden Angeläget!

Nytt avsnitt med temat "Musik som livsrum och motstånd". Kyrkoherde Lena Fagéus samtalar med Anders Winterstam, organist och musiker i Tavelsjö kyrka och Kjell Fagéus, klarinettist om musik och hur musik kan påverka människor på olika sätt i olika skeenden i livet.

Lyssna på alla avsnitt här

13 konserter och en musikgudstjänst 28 maj till 5 juni

Kulturfest 2022

Stort tack till alla besökare, musiker, poeter, ideella och alla andra som gjorde den första Umeå kulturfest till en riktig fest!

Vill du prata med någon?

Ibland kan allt kännas skit, helt enkelt. Något oväntat kan ha hänt. Något blev inte som det skulle eller som du ville. Det finns många tillfällen då det kan vara skönt att få prata med någon.

Enskilda samtal om livets alla frågor

Ibland kan livet kännas tungt. Men det finns alltid hopp. Någon att prata med. Enskilda samtal är kostnadsfria och kan även genomföras via telefon och digitala kanaler.