Ulricehamn Soul Children

För dig om är 10-16 år

Soul Children är en kör för tweens som sjunger gospel, rock, pop, soul och R`n B. Med sången och musiken som centrum blir kören en uppmuntrande, trygg och positiv gemenskap som får vara med och bygga upp ungas självkänsla och vara en miljö där den kristna tron finns som ett naturligt inslag och får möjlighet att växa. Tweens är åldersgruppen ”in between” barn och tonår som idag talas om som den nya tonårsåldern. Soul Children-rörelsen finns för att möta dem (10-16 åringarna) genom musik som de känner igen sig i.

Soul Children startade i Sverige 1 januari 2015 med Salt - barn och unga i EFS som huvudman. Soul Children-rörelsen kommer från Norge och har stor spridning där, men sprider sig och finns nu i flera länder över världen.  

Ulricehamn Soul Children

Kören är vilande men åker på körhelger och körläger tillsammans med andra Soul Children-körer i landet. Övningar kan förekomma i anslutning till körhelger och körläger.

Ulricehamn Soul Children startade under hösten 2015, sedan dess har flera framträdanden gjorts både i Ulricehamn och på andra orter.

Kören åker på olika större eller mindre gatherings runt om i landet ett par gånger per termin. Detta för att träffa andra Soul Children-körer, sjunga tillsammans, ha roligt och lära känna nya kompisar eller hänga med sina egna körkompisar.
En del träffar är över dagen och andra är med övernattningar. 

så mycket mer än en kör

Kören är inte bara sång, utan också mycket rörelse. Sångerna är både på svenska och engelska och sjungs till livemusik eller sing-back. Stor vikt läggs också på att ha roligt tillsammans.

Innan vi börjar sjunga har vi en go stund med snack och fika med smörgås, frukt och grönt. Vi avslutar med en kort bön.

Vid behov kan ledarna hämta barnen/ungdomarna vid skolan inom Ulricehamns stad.

Vill du bli en Soul Children - välkommen!

Terminsavgift
100 kronor/termin (medlemsavgift till SALT)