Tysslinge församling Besöks- och postadress: Skolgatan 12, 71930 Vintrosa Telefon: +46(19)294006 E-post till Tysslinge församling

Upplevelsemässor i Tysslinge församling

Varje söndag kl.10.00 firar vi växelvis gudstjänst i antingen Tysslinge eller Vintrosa kyrka.
Det sker enligt ordningen för högmässa men en gång i månaden firar vi något som vi kallar Upplevelsemässa.

I dessa gudstjänster tänker vi extra på att många av våra sinnen ska få upplevelser, att vi känner och tar in upplevelser på olika sätt och att vi alla har olika förmågor och möjligheter. Vi vill i dessa gudstjänster skapa rum för detta och för det sätt du kan och vill vara delaktig.

Vi tycker alltid att det är roligt när det är barn i kyrkan men vet också att det ibland kan kännas svårt att ta med dem dit. Under Upplevelsemässorna behöver man inte känna sig osäker, där ryms barnen! Och du!

Följande söndagar firar vi Upplevelsemässa under hösten 2018:

23 september            Tysslinge kyrka
21 oktober                  Tysslinge kyrka