Loppan- Second hand-butik

Flyttar från Herrgården till Trädgårdsvägen 6, i Nykvarn.

Second hand-butikerna Lilla loppan och Stora loppan slår ihop och flyttar från Herrgården till Trädgårdsvägen 6 och heter numera bara Loppan

Loppan second hand-butik tar tacksamt emot hela och rena leksaker, barn- och vuxenkläder till försäljning.

Väljer du att handla här bidrar du till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser.

Loppan är en daglig verksamhet som erbjuder meningsfull sysselsättning för vuxna med någon form av funktionsnedsättning.

Utöver att driva second hand-butik tillverkar och säljer arbetstagarna bland annat braständare och insektshotell.

Handlar ni på ”Loppan” second hand kommer försäljningen fortfarande stötta det internationella arbetet via Svenska kyrkan
(ACT Svenska kyrkan). www.svenskakyrkan.se/act
Varmt välkomna! Tack för att du är med och bidrar!

LOPPAN- Second hand-butik
Öppettider Trädgårdsvägen 6: