Lilla loppan

Second handbutik- barnkläder och leksaker. OBS! Med anledning av Coronavirus covid-19 har Lilla loppan stängt tillsvidare. Men kunder kan lämna in kläder/ leksaker måndag till torsdag kl. 14-15.30

OBS! Med anledning av Coronavirus covid-19 har Lilla loppan stängt tillsvidare. Men kunder kan lämna in kläder/ leksaker måndag till torsdag kl. 14-15.30

Lilla Loppan är en second handbutik som drivs i samarbete med Nykvarns kommun med inriktning barnkläder och leksaker. Lilla loppan hittar du i en av flyglarna vid Herrgården i Nykvarn.

Väljer du att handla här bidrar du till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser, du skapar arbetsmöjligheter för människor som vill komma tillbaka till arbetslivet. Dessutom går pengarna från försäljningen oavkortat till vårt nya hjälpprojekt i Irak. Tack för att du är med och bidrar!

Välkommen till Lilla loppan Allévägen 1.
Öppettider måndag-torsdag 9-15 fredag 9-13.00.
Lunchstängt alla dagar kl. 11-12.
Öppet vissa helger, håll utkik.
Tel. 08-555 01225.

Lilla loppan tar tacksamt emot vuxenkläder, barnkläder och leksaker och skor.
Detta är ett samarbete mellan kommunen och Svenska kyrkan.

www.svenskakyrkan.se/act