Äldre

Vi träffas som regel i Svalbergsgården

Gemenskapsträffar

Detta är församlingens verksamhet för daglediga yngre och äldre, pensionärer eller arbetare.

I höst ses vi som regel kl. 14:00 i Svalbergsgården i Nävekvarn där vår ideella grupp turas om att baka och koka kaffe. Vid dessa tillfällen förflyttar vi oss ofta bakåt i tiden då det finns många minnen och roliga historier som besökarna gärna delar med sig av. Under en termin hinner vi med mycket, så som, lotteri, bingo, frågesport ett och annat besök i form av olika musiker som underhåller och ca en gång i månaden ses vi redan 12:30, då äts det soppa innan kaffet.

Några gånger om året förflyttar vi verksamheten till församlingshemmet och då anordnas det lite större arrangemang som föredrag, musikunderhållning, vårbaluns och nobelmiddag.

13 oktober 14.00 Gästföreläsare och fika
20 oktober 14.00 Musik och fika