Öppna förskolan, öppet kyrkis och kyrkis

Alla grupper startar v 37

Öppna förskolan

Tisdagar och torsdagar kl 9:00-12:00
För barn 0-6 år med vuxen. Kom och träffa andra barn och föräldrar för en rolig stund hos oss. Vi fikar, leker och har en sångstund tillsammans i barn- och ungdomslokalen i Matfors.

Drop in.

Öppet kyrkis

Måndagar kl 9:30-11:30
En mötesplats för barn 0-6 år i sällskap med vuxen. Kom och träffa andra barn och föräldrar för en rolig stund hos oss. Vi leker, pysslar, sjunger, fikar och har en samtalsstund tillsammans i Attmars församlingsgård.

Ingen anmälan behövs utan kom när det passar dig.

Kyrkis

Måndagar 9:30-11:45
För barn 4-5 år i barn- och ungdomslokalen i Matfors. Vi leker, pysslar, sjunger och har en samtalsstund tillsammans. På kyrkis är barnen själva tillsammans med oss i personalen. Vi bjuder barnen på lunch.
OBS! FÖRANMÄLAN

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

För mer information ring eller maila
Elisabeth Sjödin 060-534331
E-postadress se under personal.