Begravning

Det är viktigt att ta farväl, särskilt vid livets slutliga avsked. Begravningsgudstjänsten i någon av Tuna-Attmars kyrkor kyrka kan bli en akt av kärlek till den avlidne. Där kan vi tacka för vad den avlidne givit oss. Vi kan be om förlåtelse för det som inte blev som vi hoppades. Prästen lyser frid över den avlidne och överlåter henne i Guds gemenskap och evig frid. Tankar om livet och döden uppfyller oss i samband med ett dödsfall. Du kan få råd och stöd i dialog med våra präster.

Begravningskaffe

Tuna-Attmars församling erbjuder hembakt kaffebröd, smörgåsar och landgångar till begravningskaffet. I samband med begravningen används församlingshemmet vid Tuna kyrka, församlingsgården i Attmar eller Lillkyrkan kosnadsfritt. Om förtäring ordnas själv erbjuds hjälp med dukning och servering till bra priser.

För mer information:

Ring vår församlingsvärdinna: Christina Eriksson Tel 060-53 43 30.