Norra kapellet

norra kapellet

Nu under det första kvartalet 2017 färdigställs det sista i den omfattande om- och tillbyggnaden av Norra kapellet. I byggnaden finns den ursprungliga kapellkyrkan som, efter en uppfräschning, fortsatt används för dop-, bröllop- och begravningsgudstjänster.

Det har tillkommit ett ceremonirum, utan religiösa symboler, som snart kommer att vara tillgänglig för namngivnings-, bröllops- och begravningsceremonier. Vi kommer inom kort även att kunna erbjuda kaffe och enklare förtäring efter gudstjänsten eller ceremonin.

I de nybyggda arkaderna, vilka erbjuder en mycket fin utsikt över en vacker och rofylld miljö, finns det numera en möjlighet att i samband med gudstjänst/ceremoni kunna samlas inomhus.

Parkeringsplatsen, med infart från Klörupsvägen, har asfalterats och flyttats närmare Norra kapellet och kyrkogården, vilket ökar tillgängligheten för dig.

Gör en virtuell rundtur i Norra kapellet

Tryck HÄR så öppnas filmen i ett nytt fönster.

Genom att hålla ned musknappen och röra pilen kan man ändra riktningen och se sig omkring i filmen.

Titta vad som finns under och över i bilden eller snurra runt och se baksidan, det går att stoppa och starta filmen igen via manöverpanelen.

Genom att rulla på scroll-hjulet på musen kan man antingen zooma in eller ut ur bilden.