Foto: Kristin Lidell /IKON

Musik & körer

I kyrkan arrangeras flera konserter under året. Vi har flera körer både för barn och vuxna. Att vara med i körerna kostar inget, men man förväntas vara med vid framträdande. Musiken fyller många funktioner både konstnärligt och socialt.

MUSIKGUDSTJÄNSTER OCH KONSERTER

Musikgudstjänster & konserter

Våra musikgudstjänster & konserter finner man här.

KÖRER

Musik i Svenska kyrkan

I Svenska kyrkan finns det plats för olika typer av musik. Här kan du utveckla ditt musikintresse genom att sjunga i kör eller gå på konsert. Kyrkomusiken tillhör vårt gemensamma levande kulturarv.

Säby-Tranås kyrkokör

Körövning måndagar kl. 18.30-20.00 i Tranås församlingshem.

Adelöv/Linderås kyrkokör

Körövning torsdagar kl. 18.30-20.00 i Adelövs församlingshem eller Linderås församlingsgård.

Chorus Nova

Körövning onsdagar kl. 13.00-14.30 i Tranås församlingshem Är du dagledig, och gillar att sjunga. Kom med! Vi är övertygande om att sången ger energi, hälsa och glädje. Vårterminen 2022 startar den 9 februari.

Barn- och ungdomskörer

Tycker du om att sjunga? Kom och var med i våra barn- och ungdomskörer för olika åldrar.

Kalender

Vill ni veta vad som är på gång i pastoratet? Här ser ni vad som händer dag för dag i våra församlingar och kyrkor.

Har du drömt om att sjunga i kör?

Nu har du chansen, för Säby-Tranås kyrkokör vill bjuda in fler att vara med och sjunga. Mansröster är särskilt välkomna!