Foto: Josephine Tranheden

Kort pilgrimsvandring

Vandra i fastetid. Varje onsdag i fastan (11 feb-25 mars) går vi en kort vandring tillsammans under förmiddagen.

Kort pilgrimsvandring varje onsdag kl. 11.00 med start Tranås församlingshem. Mellan kl. 11-11.50 går vi en kortare vandring med stopp för textläsning och reflektion. Vi är tillbaka lagom till middagsbön med lunchmusik och kyrklunch om man vill stanna på det.

Varje onsdag kl. 12 är det middagsbön med fin lunchmusik i Mariakapellet i Tranås församlingshem. Kl. 12 -13 kan man stanna för att äta kyrkluch också. 30 kr.

Vegetarisk meny under fastan.

14/2 Ugnspannkaka med keso och lingon.

21/2 Högsbosoppa

28/2 Ljummen kikärtssallad

7/3 Broccoligratäng

14/3 Potatis och purjolökssoppa

21/3 Ugnsbakade rotfrukter

Fastekampanjen 2018

Arrangemanget är en del av Svenska kyrkans Fastekampanj, som pågår 11 februari - 25 mars.

Även information i våra kyrkor och församlingshem, annonser i lokalpress samt på vår Facebooksida: www.facebook.com/SvenskaKyrkanTranas.

Hela fasteprogrammet  att ladda ner som pdf: Fasteprogram 2018

Flera kollekter och insamlingar går till fasteinsamlingen under perioden 11 feb-25 april.

Mer om: Svenska kyrkans internationella arbete