Foto: Alex Giacomini /IKON

Evenemang i fastan i Svenska kyrkan Tranås

Svenska kyrkans fastetid sträcker sig från fastlagssöndagen den 27 februari - palmsöndagen den 10 april. Välkommen på gudstjänster, konserter, vandringar, gemenskapskväll, samtalsgrupper, barn- och familjeverksamhet, föreläsning m.m Här hittar du allt som händer i Tranås pastorat denna tid.

Gåvorna gör skillnad i Ukraina

Situationen för Ukrainas befolkning är fortsatt mycket svår. Din gåva behövs.

Ge en gåva
Två majskolvar mot blå himmel

Livräddare i fält

Mat är en mänsklig rättighet, ändå går miljoner människor på jorden hungriga. Det är en fråga om fördelning – vi delar inte lika på resurserna.

Lunchträffen & samtal om tro och liv i Linderås

Välkommen på måltidsgemenskap och samtal i Linderås första tisdagen i månaden.

Vuxen dagtid

För den som är ledig under dagen finns allt från caféer, andakt och mat till samtalsgrupper, sy- och stickcafé, promenader, retreat, körsång och pilgrimsvandringar.

Vuxen kvällstid

Sjunga i kör, samtalsgrupp, trivselkvällar och meditation. I din församling finns kvällsaktiviteter som både går på djupet och bredden.

Barn & familj

Upptäck Öppet hus, babysång, pyssel och skoj, barnkörer, S.K.U.M, café Lyktan - aktiviteter för dig och ditt barn.

Konfirmation & ungdom

Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är. Ungdomsträffar, paus-gudstjänst, körer och konfirmation - Häng med du också!