Bröllop
Foto: Joakim Carlström IKON

Dop - Bröllop

Svenska kyrkan följer människor genom livet. Människan hälsas välkommen i dopet. Ett par lovar inför Gud att älska varandra i vigseln.

Kontakta vår växel om ni har frågor kring redan bokade dop och vigslar. Det går självklart att boka om. Telefon 0304-66 00 55. Ring så hjälps vi åt att planera er stora dag.

Kvinna häller dopvatten i en dopfunt

Dop

I dopet hälsas människan välkommen till församlingen. Genom dopet ingår vi i en större gemenskap: med församlingen, kyrkan och Kristus. Kristus förenar oss med sig och vi blir en del av kyrkan, Guds stora familj på jorden.

Ros, ring och noter.

Bröllop

En kyrklig vigsel är en symbolrik gudstjänst. I Guds och alla vittnens närvaro lovar vi varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor på Tjörn.

Våra kyrkor på Tjörn

Vi har sju kyrkor på Tjörn. Här kan du läsa mer om de olika kyrkorna.

Boka här

För att boka dop, vigsel, begravning eller ett församlingshem för annan verksamhet så tag kontakt med vår pastorsexpedition som har hand om alla våra lokaler på Tjörn.