Foto: Soul Children

Soul Children & Soul Teens

En ungdomskör som riktar sig till ungdomar mellan 10-16 år.

Välkommen till Timrå församlings nya ungdomskörer!

Soul Children är en kör som riktar sig till barn mellan 10-12 år och Soul Teens riktar sig ungdomar från 13år och uppåt.

Konceptet kommer från Oslo och har blivit mer och mer populärt i Sverige de senaste åren. Vi kommer sjunga främst gospel, soul och pop. Låtarna har ofta rörelser och koreografi. Soul Children-rörelsen sträcker sig över Skandinavien och i och med att körerna har samma låtar och koreografi blir samarbeten både med nära och långväga körer både roliga och lätta att genomföra!

Foto: Soul Children

Soul Children

Den 31 januari kl.15.00 är det dags för första träffen med Timrå Soul Children på Café InBetween (Timrå centrum)! Därefter övar vi varje tisdag 15.00-16.30. Det blir ett lättare fika varje gång.

Soul Teens

Den 31 januari kl.18.00 är det dags för första träffen med Timrå Soul Teens i S:t Johannesgården (bredvid Timrå kyrkan)! Därefter övar vi varje tisdag 18.00-19.30. Det blir ett lättare fika varje gång.

Anmälan hittar du längre ner på sidan!

Välj mellan Soul Children (10-12år) eller Soul Teens (13 år+)

Ange dina kontaktuppgifter nedan:

Ange kontaktuppgifter till din förälder nedan:

Vill du spela i ett band?

För dig som har ett intresse för att starta upp eller spela i ett musikband

Våra verksamheter 2022

Senast uppdaterad 3/10-22