Harry Potter-konfirmation

4 september 2022 - 23 april 2023

Vill du träffa ungdomar i din egen ålder, prata om livet och åka på läger tillsammans? Då är detta helt rätt för dig!

Vi har fyra grupper med två olika inriktningar, O.W.L. (Ordinarie Wecko-läsning) och N.E.W.T. (Nyfikna engagerade Wecko-träffare).

O.W.L.

Träffas varannan vecka i antingen Sörberge församlingsgård eller Söråkers pastorsexpedition (man väljer en av dem som man alltid går till), onsdagar mellan 15.30-17.30. Kräver inga förkunskaper.

Läger:
Dagläger Bergeforsens scoutstuga och ett läger på Munkvikens lägergård.

O.W.L. SÖRBERGE

Ordinarie Wecko-läsning

O.W.L SÖRÅKER

Ordinarie Wecko-läsning

N.E.W.T.

Träffas varannan vecka i antingen Sörberge församlingsgård eller Söråkers pastorsexpedition (man väljer en av dem som man alltid går till), onsdagar mellan 15.30-18.30. Läser tillsammans med den andra Harry Potter-gruppen, men stannar en timme extra för fördjupning. Du behöver ha sett Harry Potter-filmerna eller läst böckerna. Du behöver även vara aktiv i diskussioner och övningar samt hjälpa till i gudstjänster.

Läger:
Dagläger Bergeforsens scoutstuga och en resa till London.

N.E.W.T. SÖRBERGE

Nyfikna engagerade Wecko-träffare

N.E.W.T. SÖRÅKER

Nyfikna engagerade Wecko-träffare

Anmäl dig här!

Våra grupper kan snabbt bli fullsatta. För att förhindra att du går miste om en plats ber vi dig att kryssa i tre konfirmandgrupper och därefter rangordna dem i kommentarsfältet.

N.E.W.T. SÖRBERGE, FULLBOKAD.

Anmäler du dig till Act4humanity eller N.E.W.T. måste du ha ett giltigt pass och ett Covid vaccinationsbevis.