Kyrkis

Till Kyrkis kommer barn mellan 0-5 år tillsammans med någon vuxen. Här finns tid för lek, utflykter, fika och samtal.

Tid: Tisdagar och torsdagar kl 10.00-12.00
Plats: Tisdagar och torsdagar jämna veckor: Hållnäs församlingshem. Tisdagar udda veckor: Lekparken i Skärplinge. Torsdagar udda veckor: Samling vid lekparken i Skärplinge för barnvagnspromenad.

Kyrkis är för dig som är hemma och har barn i åldern 0-5 år. Vi sjunger, leker, pratar, fikar och har det mysigt tillsammans. Här är natur och rörlighet viktigt med
såväl utomhusaktiviteter som babyrytmik. Jämna veckor är vi vid Hållnäs församlingshem, utomhus så mycket som möjligt och vi gör eget fika. Udda veckor tisdagar i lekparken Skärplinge kl 10-12. Torsdagar samlas vi kl 10.00 vid lekparken i Skärplinge för barnvagnspromenad. Ta med eget fika.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller avstånd, stannar hemma vi sjukdom och är ute.