Kyrkis 0–5

Kyrkis är en öppen verksamhet för dig som är hemma med barn 0–5 år. Vi vill vara en plats för gemenskap under föräldraledigheten. Vi träffas och pysslar, sjunger, fikar och pratar. En gång i månaden firar vi en enkel vardagsgudstjänst tillsammans och ibland åker vi på utflykt.

Tierp: Onsdagar kl 10–12, Nathanaelgården.
Karlholm: Torsdagar kl 10–12, Equmeniakyrkan.
Hållnäs-Österlövsta: Måndagar kl 10–12. Jämna veckor i Hållnäs församlingshem (Edvalla) och udda veckor i Sockenstugan (Försäter). Även öppet torsdagar udda veckor kl 10–12 i Sockenstugan.

OBS! Vecka 41 är Kyrkis i Hållnäs församlingshem på onsdag den 12/10 i stället för torsdagen. Då kommer Lena och hennes dockor på besök och bjuder oss på en höstteater!

Höstlovskul

Välkommen du som har lovledigt och tillbringa eftermiddagen tillsammans med oss i Hållnäs församlingshem! De flesta aktiviteterna kommer att ske ute om vädret tillåter, så ta med kläder för utebruk. Det blir korvgrillning, pyssel både utomhus och inomhus och annat roligt. Så kom!