Tre barn på en sommaräng, de sträcker upp händerna i luften och solen skiner.
Foto: Vitolda Klein/Unsplash

Sommarlovskul

Kom och häng med på sommarlovskul i Tidaholm 17-20 juni!

Aktiviteterna är kostnadsfria och genomförs med personal från kyrkans verksamhet.

Pling plång och sång/Öppet hus i Ekedalens församlingsgård måndag 17 juni kl. 9.00-12.00

Välkommen till öppen verksamhet anpassad för vuxna med barn i åldrarna 0–5 år i Ekedalens församlingsgård (Alvägen 6). Lek, sångstund och ett enkelt pyssel erbjuds. Det finns smörgåsfika för 15 kr/familj. Är det bra väder finns utemiljön kring församlingsgården att leka och vara i.

Ingen anmälan.

Läs om hur Svenska kyrkan Tidaholm hanterar personuppgifter vid deltagande i verksamhet.

Bussresa till Jönköpings stadspark och den stora lekplatsen tisdag 18 juni kl. 9.00-16.00

Följ med på bussutflykt till Jönköping och den stora lekplatsen i stadsparken. Här blir det lek i den stora lekparken, vi tittar på djuren och njuter av den fantastiska utsikten, kanske ett besök på fågelmuseet. Samlingen sker kl. 9.00 vid Kyrkans hus i Tidaholm. Bussen är tillbaka vid Kyrkans hus cirka kl. 16.00.

• Du bjuds på frukt på förmiddagen, lunch i form av  hamburgare cirka kl. 12.00 och ett mellanmål på eftermiddagen innan hemresan.
  • Du ska klä dig i bra, oömma kläder som passar väderleken för dagen.
  • Du ska också ha med dig regnkläder och stövlar + ett ombyte kläder och en vattenflaska.
  • Kyrkan bekostar bussresan, lunch och mellanmål. Barnen ska inte ha med några egna pengar, då vi inte besöker någon butik.
  • Barn som slutat förskoleklass eller är äldre får åka med utan vuxen i sällskap. Yngre barn har en vuxen med sig. Kyrkan ha tillgång till några bilkuddar. Ta gärna med din egen om du sitter på bilkudde.

Max antal platser: 45.

Obs! Anmälan behövs. Meddela barnets namn, ålder, eventuell specialkost och/eller allergi samt namn och mobilnummer till vårdnadshavare. Läs om hur Svenska kyrkan Tidaholm hanterar personuppgifter vid anmälan och deltagande i verksamhet.

Besök på Barnens hus i Tidaholm onsdag 19 juni kl. 13.00-16.00

Välkommen att följa med till Barnens hus i Tidaholm. Vi börjar aktiviteten i Kyrkans hus, där det bjuds på varmkorv och bröd kl. 13.00-13.45. Sedan går vi till Barnens hus för att leka där mellan 14.00 och 15.30. Sedan går vi gemensamt tillbaka till Kyrkans hus. Aktiviteten är slut kl. 16.00.

Utflykt till Ekeberg, Hellidsberget torsdag 20 juni kl. 13.00-16.30

Följ med till Ekeberg och upplev djur och natur. Vi provar på käpphästhoppning. Har du egen käpphäst, får du gärna ta med den. Annars finns det att låna. Under eftermiddagen blir det lekar, tipspromenad och mellanmål.

• Samling kl. 13.00 vid Kyrkans hus.
  • Vi är tillbaka kl. 16.30.
  • Kyrkan bekostar mellanmålet.
  • Ta på dig oömma kläder som passar väderleken.
  • Barn från och med förskoleklass får vara med utan vuxen i sällskap. Yngre barn har en vuxen med sig.

Läs om hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar dina personuppgifter vid anmälan och deltagande i verksamhet:

Någon sitter vid ett skrivbord bakom en datorskärm och knappar på ett tangentbord.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

En fotograf som täcker ansiktet med kameran.

Om du finns med i bild- och filmmaterial

Hur Svenska kyrkan Tidaholm hanterar personuppgifter i film- och bildmaterial.

I kartan kan du läsa mer om och hur du hittar till Kyrkans hus och Ekedalens församlingsgård