Other languages with Google Translate

Tallhedskyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Uppstartsmöte för Tallhedskyrkan

Under lördagskvällen 1 december var det så äntligen dags att skriva på samarbetsavtalet mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling.

Det blev en festlig kväll med våffelgrillning av scouterna och ord på vägen från Ulf Olofsson, ordförande för idrottsföreningen SAIK, Mats Dahlbäck, representant från kretsen, Henrik Näslund, regional missionsledare för EFS Norrbotten, och Anna Andersson, kyrkoherde i Hortlax församling.

Besökarna fick ta del av lovsångsband, fiolstycke och bön för framtiden. Kerstin Odeheim, missionsföreståndare i EFS Riks, höll i predikan. Som symbol för samarbetet i Tallhedskyrkan knöt representanter från EFS Tallhedskyrkan, Hortlax församling, SAIK och EFS Norrbotten en gemensam knop. Efter hurrarop var det sen dags att fira in det nya samarbetet med tårtbuffé.

Från 1 januari startar den gemensamma verksamheten på Furulundsgården!