Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation

Vem är jag? Duger jag som jag är? Vad är kärlek? Varför händer så mycket ont i världen? Finns Gud? I så fall, var? Vad händer när vi dör? Du är inte ensam om att fundera över livets stora frågor. Konfirmationstiden ger dig möjlighet att få prata om tro, livet och allt det där som är viktigt för dig.

Att vara med i konfirmandgänget ger en bra möjlighet att fundera över livets små och stora frågor tillsammans med andra, då det finns mycket mellan himmel och jord! Vad kan man tro? Varför? Hur? Du får veta mer om kristen tro och vad det kan betyda för dig. Hoppas du också tar chansen att vara med, för den här tiden kommer nog att betyda mer för dig än du kanske tror…

Var?
Vi återkommer med information om konfirmation 2024/2025 inom kort.

Vem?
För dig som är född 2010 eller går i klass 8.

Måste jag vara döpt?
Nej! Du behöver inte vara döpt för att påbörja din konfirmationsläsning. Vi kommer erbjuda dop innan konfirmationstidens slut, då man måste vara döpt för att konfirmeras. 

Läger
Vi åker tillsammans på två helgläger. Under lägerdagarna finns tid till samtal, eftertanke, lekar och att lära känna nya sidor av varandra. Häng med på en härlig resa, lär känna dig själv och andra.

Kostnad
Att vara med i konfan kostar inget, inte lägren heller.

Sista anmälningsdag
Klicka här för att komma till anmälan.

Funderingar?
Har du frågor om konfirmation eller är osäker? Hör gärna av dig till oss.

Kontakt

Samiskt konfirmationsläger 2025 - Länk till Luleå stift

Buerie båeteme! Buerest båhtieme! Bures Boathin! Buoris boathem! Burist båhtem! Välkommen till samiskt konfirmationsläger 2025! Lägret startar tisdag 10 juni och pågår till måndag 23 juni. Konfirmationsdag tisdag 24 juni. Så här långt är platsen preliminärt Saxnäsgården, Saxnäs. Förläger arrangeras någon av helgerna vecka 11, 12 eller 13 (2025). Vilken helg som blir aktuell för dig beror på var du befinner dig.

På våra gemensamma pastoratsidor finns mer information om konfirmationen. Läs mer här