Svedala församling

Barn och familj

Välkommen till våra mötesplatser för barn och vuxna. Vi som arbetar inom barnverksamheten är mycket glada, att vi har möjlighet att kunna erbjuda olika mötesplatser för barn (0-12 år) och vuxna.

Det är både roliga och härliga stunder av gemenskap och naturligtvis ger det möjlighet att knyta nya kontakter.
Tänk att få möta andra småbarnsföräldrar och dela både oro och glädje med varandra under lek, sång och fikastunder. Varmt välkomna in i gemenskapen!
Vår målsättning är att ge barnen trygghet, kärlek, glädje, gemenskap, mycket lek samt en positiv Gudsbild. Vi försöker ge varje enskilt barn tid för att de skall känna sig sedda!

Barnverksamheten har juluppehåll och startar återigen i vecka 3. Ha en god jul och ett gott nytt år så ses vi!

Carina, Åsa och Christian

mer info

Du hittar oss på samma gård som Regnbågens förskola, alldeles intill Svedala kyrka. För mer info om våra verksamheter var vänlig att klicka ovan.

Barnverksamheten