Unga 13 år och uppåt

För unga finns olika verksamheter: Svenska kyrkans unga, rollspelsgrupp och ungdomskör.

Vi finns på Facebook - Crux Sunne

Svenska kyrkans unga - Crux Sunne kallar sig de ungdomar som träffas i Sunne på fredagskvällarna. Vi snackar, lagar mat, ser på film, spelar rollspel, åker på läger och mycket, mycket annat. Vi har gôrskôj och vill gärna att du hänger med. Fredagar under skolveckor kl. 19-22. Vi träffas i ungdomslokalerna nedanför Sunne kyrka.

Bild: Magnus Aronson och Hanna Mansten IKON

Vi har också en Facebook-sida: Silvergripens rollspelsförening.

Silvergripen - rollspelsgruppen
För dig som gillar rollspel är det här rätt grupp. Vi sysslar med både bordsrollspel och lajv. Vad vi hittar på bestämmer vi tillsammans. Vi träffas i ungdomslokalerna nedanför Sunne kyrka, torsdagar under skolveckor kl. 16-19.30.

Fritidsverksamhet på Fryxellska skolan är en öppen verksamhet för Dig som går på högstadiet. Vår fritidsledare Niclas Persson finns tillgänglig på skolan. Öppet på skoldagar kl. 08-15.30.

Konfirmation - flera alternativ finns. Läs mer här