För daglediga

För dig som är ledig på dagtid finns flera verksamheter som inbjuder till gemenskap och samvaro, ibland i kombination med någon programpunkt. Varmt välkommen!

Väntjänsten i Sunne inbjuder till en pratstund och en kopp kaffe på Allégården första söndagen i varje månad kl. 14.30-16.30...

Senioritorna är en gemenskap som samlar damer 65+. Träffas i Sunne församlingshem varannan torsdag under terminerna.

Pantrarna är en gemenskap som samlar herrar i mogen ålder. Träffas i Sunne församlingshem varannan måndag under terminerna.

Träffpunkten i Gräsmarks församlinghem eller Uddebo varannan onsdag under terminerna för gemenskap runt en kopp kaffe.

Datum för de olika sammankomsterna annonseras i kalendern.
Lokal: respektive församlingshem där ej annat anges.