Foto: Gustaf Hellsing IKON

För daglediga

Nu börjar en del av verksamheterna för daglediga starta upp igen - se startdatum nedan. Välkommen!

Väntjänsten i Sunne inbjuder till en pratstund och en kopp kaffe på Allégården första söndagen i varje månad kl. 14.30-16.30. Startar igen söndag 5 december 2021.

Senioritorna är en gemenskap som samlar kvinnor. Träffas i Sunne församlingshem varannan torsdag under terminerna. Startar igen 18 november 2021.

Pantrarna är en gemenskap som samlar herrar i mogen ålder. Träffas i Sunne församlingshem varannan måndag under terminerna.  Har startat för höstterminen 2021.

Träff för daglediga i Västra Ämtervik. Vi träffas i Västra Ämterviks församlingshem för fika och en pratstund. 2 träffar till hösten 2021: Onsdag 10 november och onsdag 24 november, båda gångerna kl. 11.00. Träffarna fortsätter under våren. Håll utkik i Sunnenytt efter datum.

Träffpunkten i Gräsmarks församlinghem eller Uddebo varannan onsdag under terminerna för gemenskap runt en kopp kaffe.  OBS avvaktar med start tills vidare.

Datum för de olika sammankomsterna annonseras i kalendern.
Lokal: respektive församlingshem där ej annat anges.