Foto: Pixabay.com

Vuxenverksamhet & mötesplatser

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Du hittar telefonnummer till kontaktpersonerna längst ned på sidan.

Aktuella datum för alla öppna verksamheter utan anmälan hittar du i kalendern.

Café Zig Zag

Cafékvällar för kvinnor i olika åldrar och med olika kulturella bakgrunder. Vi syr, stickar, virkar, broderar, lappar, syr om och lagar kläder. Vi lär handarbetstekniker av varandra. Du tar själv med tyger, kläder och garn som du vill arbeta med. Hos oss finns en symaskin och lite andra handarbetsverktyg för att komma igång.

Små barn är också välkomna att vara med, även om ingen särskild barnvakt finns. Vi bjuder på ett enkelt fika. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Måndagar 17:30-19:30. Kontakt Fredrik Nestorsson Pettersson.

Tisdagsträffen

Tisdagsträffen är en öppen samling för daglediga där vi tillsammans fikar, sjunger, umgås och tar del av planerade programpunkter och underhållning. Välkommen. Kyrkans hus, Floragatan 4, varannan tisdag, jämna veckor 13-15:00. Kontakt Anna Lönneborg.

Sopplunch i Nacksta

En öppen samlingsplats där vi träffas över en tallrik varm soppa. Underhållande programpunkter. Välkommen. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11.  Torsdagar ojämna veckor 12-13:30. Kontakt Carina Fredriksson

Skönsmoträffar

En öppen samlingsplats där vi träffas, sjunger, fikar och tar del av underhållande programpunkter. Välkommen varannan Torsdag 13:00 till Skönsmons församlingsgård.  Kontakt Lovisa Schmidt .

Tisdagssoppa

Vi serverar soppa och smörgås till en kostnad av 30 kronor i Skönsmons församlingsgård, Tisdagar ojämna veckor 12:00. Kontakt Gunilla Jonsson

Sång för hälsan 

Sjung och må bra. Är du tillfälligt dagledig eller arbetande med lunchrast och friskvårdstimme. Kom till oss och motionera själen med sång. Vi arbetar med att sången är glädjande, avslappnande och stressförebyggande. Vi träffas fem gånger under hösten 2021. Torsdagar 12:00-14:00 i GA-kyrkan och går sedan över till Kyrkans Hus.  Aktuella datum hittar du i vår kalender. Kontakt Yamandú Pontvik

Harmonisångarna

En sånggrupp för dig som är dagledig och gillar att sjunga. Skönsmons församlingsgård, tisdagar 13:00. Kontakt Eva Bjerke.

Kvinnor för mission i Sundsvall 

Föreningen är öppen för kvinnor och män. Kvinnor för mission vill synliggöra och stärka kvinnor inom kyrkan och i samhället. Föreningen möts för samtal, föreläsningar och diskussioner kring vad uppdraget ”mission” konkret innebär idag. Föreningen Kvinnor för mission har funnits i Sundsvall sedan år 1904 och är en del av en rikstäckande organisation inom Svenska kyrkan. Kontakt Irja Åberg

 

Fredrik Nestorsson Pettersson

Sundsvalls församling

Diakon

Mer om Fredrik Nestorsson Pettersson

Diakon

Anna Lönneborg

Anna Lönneborg

Sundsvalls församling

Diakon

Lovisa  Schmidt

Lovisa Schmidt

Sundsvalls församling

Präster

Mer om Lovisa Schmidt

Arbetsledare, servicegruppen

Yamandú  Pontvik

Yamandú Pontvik

Sundsvalls församling

Musiker

Mer om Yamandú Pontvik

Körledare

Eva  Bjerke

Eva Bjerke

Sundsvalls församling

Barn & ungdom

Gunilla Jonsson

Gunilla Jonsson

Sundsvalls församling

Värdinna

Irja Åberg

Sundsvalls församling

Diakon