Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon: +46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxenverksamhet

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta, lära dig svenska eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Du hittar telefonnummer till kontaktpersonerna längst ned på sidan.

Aktuella datum för alla öppna verksamheter utan anmälan hittar du i kalendern.

Café Zig Zag

Cafékvällar för kvinnor i olika åldrar och med olika kulturella bakgrunder. Vi syr, stickar, virkar, broderar, lappar, syr om och lagar kläder. Vi lär handarbetstekniker av varandra. Du tar själv med tyger, kläder och garn som du vill arbeta med. Hos oss finns en symaskin och lite andra handarbetsverktyg för att komma igång.

Små barn är också välkomna att vara med, även om ingen särskild barnvakt finns. Vi bjuder på ett enkelt fika. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Måndagar 18-20:00. Kontakt Madeliene Norberg.

Tisdagsträffen

Tisdagsträffen är en öppen samling för daglediga där vi tillsammans fikar, sjunger, umgås och tar del av planerade programpunkter och underhållning. Välkommen. Kyrkans hus, Floragatan 4, varannan tisdag, jämna veckor 13-15:00. Kontakt Anna Lönneborg.

Sopplunch i Nacksta

En öppen samlingsplats där vi träffas över en tallrik varm soppa. Underhållande programpunkter. Välkommen. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Torsdagar 12-13:30. Kontakt Madeliene Norberg.

Språkis

Kom och lär dig svenska i tal och skrift. Känner du att du vill lära dig svenska? Eller kanske känner du någon som vill det. Då är du/ni välkommen till en öppen verksamhet i Nacksta, Språkis. Här behövs inga förkunskaper i språket. Kom när du/ni har tid så fyller vi på kunskapen i svenska tillsammansmed utbildade pedagoger. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Fredagar 10-12:00. Kontakt Hilma Andersson.

Torsdagsträffen

En öppen samlingsplats där vi träffas, sjunger, fikar och tar del av underhållande programpunkter. Välkommen en torsdag i månaden mellan 13:30-15:00. Platsen är Skönsmohuset. Kontakt Tomas Jönsson.

Tisdagssoppa

Vi serverar soppa och smörgås till en kostnad av 30 kronor i Skönsmons församlingsgård, Tisdagar 12:00. Kotakt Ann-Christin Öberg.

Sång för hälsan 

Sjung och må bra. Är du tillfälligt dagledig eller arbetande med lunchrast och friskvårdstimme. Kom till oss och motionera själen med sång. Vi arbetar med att sången är glädjande, avslappnande och stressförebyggande. Vi träffas en gång i början av månaden. Torsdagar 12:10-14:00 i GA-kyrkan och går sedan över till Kyrkans Hus. Terminens torsdagar är 6/9; 4/10; 8/11; 6/12. Kontakt Yamandú Pontvik

Harmonisångarna

En sånggrupp för dig som är dagledig och gillar att sjunga. Skönsmons församlingsgård, tisdagar 13:00. Kontakt Marie Bergman.

Kvinnor för mission i Sundsvall 

Föreningen är öppen för kvinnor och män. Kvinnor för mission vill synliggöra och stärka kvinnor inom kyrkan och i samhället. Föreningen möts för samtal, föreläsningar och diskussioner kring vad uppdraget ”mission” konkret innebär idag. Föreningen Kvinnor för mission har funnits i Sundsvall sedan år 1904 och är en del av en rikstäckande organisation inom Svenska kyrkan. Kontakt Hilma Andersson.

Rysk ikonmålning

Lär dig måla ikoner. Vi träffas i Kyrkans hus ca en helg i månaden.   Anmälan till kursledare Lena Björklund tfn 060-15 49 96. Aktuella datum hittar du i kalendern

 

Madeleine Norberg

Sundsvalls församling

Värdinna

Direkt: 060-53 10 155

Mer om Madeleine Norberg

[ Föräldraledig ]

Hilma Lindell

Sundsvalls församling

Diakon

Direkt: 060-53 10 154

Mer om Hilma Lindell

[Föräldraledig] Vikarie Gudrun Nettelvik

Anna Lönneborg

Sundsvalls församling

Diakon

Tomas Jönsson

Sundsvalls församling

Präster

Direkt: 060-5310162

Yamandú Pontvik

Sundsvalls församling

Musiker

Mer om Yamandú Pontvik

Körledare