Foto: Pixabay.com

Vuxenverksamhet & mötesplatser

I Sundsvalls församling hittar du flera mötesplatser för vuxna. Du kan sjunga, lyssna till underhållning, handarbeta eller träffa nya vänner över en tallrik soppa.

Du hittar telefonnummer till kontaktpersonerna längst ned på sidan.

Aktuella datum för alla öppna verksamheter utan anmälan hittar du i kalendern.

Tisdagsträffen

Tisdagsträffen är en öppen samling för daglediga där vi tillsammans fikar, sjunger, umgås och tar del av planerade programpunkter och underhållning. Välkommen. Kyrkans hus, Floragatan 4, varannan tisdag, jämna veckor 13-15:00. Aktuella datum hittar du i vår kalender. Kontakt Anna Lönneborg.

Smått & gott

Lättlunch med småprat och stor gemenskap. Här träffas vi och äter en enklare lunch, surrar, spelar lite bingo, har lotteri och lyssnar på musik. Ibland blir det också ett litet quiz. Kostnad 30 kr /person. Onsdagar 12-14:00, jämn vecka i Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11.

Skönsmoträffar

En öppen samlingsplats där vi träffas, sjunger, fikar och tar del av underhållande programpunkter. Välkommen varannan Torsdag 13:00 till Skönsmons församlingsgård.  Kontakt Minna Lehto

Tisdagssoppa

Vi serverar soppa och smörgås till en kostnad av 30 kronor i Skönsmons församlingsgård, Tisdagar ojämna veckor 12:00. Kontakt Gunilla Jonsson.

Sång för hälsan 

Sjung och må bra. Är du tillfälligt dagledig eller arbetande med lunchrast och friskvårdstimme. Kom till oss och motionera själen med sång. Vi arbetar med att sången är glädjande, avslappnande och stressförebyggande. Några gånger under hösten 2023. Torsdagar 12:00-14:00 i GA-kyrkan och går sedan över till Kyrkans Hus. Start 7/9 aktuella datum hittar du i vår kalender. Kontakt Yamandú Pontvik

Harmonisångarna

En sånggrupp för dig som är dagledig och gillar att sjunga. Skönsmons församlingsgård, tisdagar 13:00. Kontakt Kersti Ålander.

Kvinnor för mission i Sundsvall 

Föreningen är öppen för kvinnor och män. Kvinnor för mission vill synliggöra och stärka kvinnor inom kyrkan och i samhället. Föreningen möts för samtal, föreläsningar och diskussioner kring vad uppdraget ”mission” konkret innebär idag. Föreningen Kvinnor för mission har funnits i Sundsvall sedan år 1904 och är en del av en rikstäckande organisation inom Svenska kyrkan. 

 

Fler mötesplatser för vuxna

  Frågor & funderingar? Kontakta oss:

 • Carina Ödmark (Fd. Fredriksson)

  Sundsvalls församling

  Diakoniassistent

  Mer om Carina Ödmark (Fd. Fredriksson)

  Kontaktperson Café Rut