Foto: KIM DAEJEUNG

Retreat i vårtid - Allting får nytt liv

Nyhet Ändrad

En dag av vila i april när naturen vaknar upp efter vinterns vila och allting börjar spira. Du är välkommen att stanna upp och lyssna till ditt inre. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Lördag 22 april 10-17:00 i Skönsmons församlingsgård, Kyrkbergsvägen 18.

En dag av vila i april när naturen vaknar upp efter vinterns vila och allting börjar spira. Vi möts kring påskens budskap om hur Gud väcker hopp om nytt liv och kraft i en tid av osäkerhet och ovisshet. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Deltagarna är tillsammans i tystnad och stillhet. Under dagen finns ett frivilligt program med bland annat avspänning-meditation, Tikva (enkla kroppsövningar med koppling till befriande bibelord), målning och vägledning kring ett aktuellt tema. Vi fikar och äter lunch tillsammans i stillhet under klassisk musik. Här får du tid att möta dig själv och dina egna tankar i lugn och ro. Dagen leds av Tomas Aspenberg, präst och Kajsa Elfström, diakon. Kostnad 150:- inkl lunch.

*Kostnad 150:- inkl lunch.

 Anmäl dig här nedan i formuläret senast 11 april.

*Vid avbokning senare än tre dagar innan så debiteras avgiften. Ange ev matallergier vid anmälan. Begränsat antal platser, 20 st.