Retreat - När allting börjar gro

Nyhet

En dag av vila i april när naturen vaknar upp efter vinterns vila och allt börjar gro. Du är välkommen att stanna upp och lyssna till ditt inre. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Lördag 27 april 10-17:00 i Skönsmons församlingsgård, Kyrkbergsvägen 18.

En dag av vila i april när naturen vaknar upp efter vinterns vila och allt börjar gro. Vi möts kring påskens budskap om hur livet segrar och Gud ger hopp om ny kraft i en tid och en värld som är fylld av så stor ovisshet. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag ta paus i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Deltagarna är tillsammans i tystnad och stillhet. Under dagen finns ett frivilligt program med bl.a. avspänningsmeditation, lunchbön, målning och vägledning kring ett aktuellt tema. Vi fikar och äter lunch tillsammans i stillhet under klassisk musik. Här får du tid att möta dig själv och dina egna tankar i lugn och ro. Dagen leds av Tomas Aspenberg, präst och Maria Flink, diakoniassistent.

*Kostnad 150:- inkl lunch.

Anmäl dig här nedan i formuläret senast 19 april

*Vid avbokning senare än tre dagar innan så debiteras avgiften. Ange ev matallergier vid anmälan. Begränsat antal platser, 20 st.