Foto: Erika Magnusson

Musiken

Vad vore livet utan musik?

För närvarande har vi tyvärr inga körverksamheter igång. Vi inväntar nya rekommendationer från folkhälsomyndigheten, men tills dess kan vi bara vänta på och längta efter gemenskap och sång.
Församlingen har i vanliga fall en blandad vuxenkör samt en barnkör.

För mer information angående kör- och musikverksamheten kontakta kantor Erika Magnusson på telefon 0670-101 73.

Musiken i Ströms församling, och i hela Svenska kyrkan, har en viktig roll. I alla sammanhang har musiken en otrolig förmåga att lyfta, att komma innanför orden. Toner når in på djupet och berör. Musiken är en skatt, viktig att vårda och utveckla.

I församlingens tjänst, att finnas som ett redskap och en resurs för just detta - att hjälpa orden på traven - finns kantor Erika samt en ovärdelig bunt med församlingsbor. Vi jobbar tillsammans för att förgylla gudstjänster och andra samlingar samt att finna gemenskap och utveckling genom sång och musik.

Musikverksamheten i Ströms församling sker i gott samarbete med