Other languages with Google Translate

Musiken

Vad vore livet utan musik?

Kyrkokören övar tisdagar mellan 19.00 och 21.00. Dit är alla välkomna som vill sjunga med oss.

Nu drar vi äntligen igång med Barnkör i Ströms församling!

Vi riktar oss till alla barn i årskurs 2-4.

Övningarna kommer att vara på tisdagar mellan kl. 18 och 18.45 i barnlokalen på bottenvåningen i församlingshemmet, med start den 11:e september. De enda kraven vi ställer är att ni är med på övningarna (om ni inte är sjuka förstås), samt att ni kommer till de gudstjänster som det planeras barnkörens medverkan på – ca 2-3 tillfällen per termin. Första tillfället är redan på familjegudstjänsten den 30/9 kl. 11.00.

Varmt välkomna till en härlig sångarhöst!

Hälsar Erika och Gunilla

För mer information angående kör- och musikverksamheten kontakta kantor Erika Magnusson på telefon 0670-101 73.

Musiken i Ströms församling, och i hela Svenska kyrkan, har en viktig roll. I alla sammanhang har musiken en otrolig förmåga att lyfta, att komma innanför orden. Toner når in på djupet och berör. Musiken är en skatt, viktig att vårda och utveckla.

I församlingens tjänst, att finnas som ett redskap och en resurs för just detta - att hjälpa orden på traven - finns kantor Erika samt en ovärdelig bunt med församlingsbor. Vi jobbar tillsammans för att förgylla gudstjänster och andra samlingar samt att finna gemenskap och utveckling genom sång och musik.

Musikverksamheten i Ströms församling sker i gott samarbete med