Musiken

Vad vore livet utan musik?

Kyrkokören övar tisdagar mellan 19.00 och 21.00. Dit är alla välkomna som vill sjunga med oss.

Nu drar vi äntligen igång med Barnkör i Ströms församling!

Vi riktar oss till alla barn i årskurs 2-4.

Övningarna kommer att vara på tisdagar mellan kl. 18 och 18.45 i barnlokalen på bottenvåningen i församlingshemmet, med start den 11:e september. De enda kraven vi ställer är att ni är med på övningarna (om ni inte är sjuka förstås), samt att ni kommer till de gudstjänster som det planeras barnkörens medverkan på – ca 2-3 tillfällen per termin. Första tillfället är redan på familjegudstjänsten den 30/9 kl. 11.00.

Varmt välkomna till en härlig sångarhöst!

Hälsar Erika och Gunilla

För mer information angående kör- och musikverksamheten kontakta kantor Erika Magnusson på telefon 0670-101 73.

Musiken i Ströms församling, och i hela Svenska kyrkan, har en viktig roll. I alla sammanhang har musiken en otrolig förmåga att lyfta, att komma innanför orden. Toner når in på djupet och berör. Musiken är en skatt, viktig att vårda och utveckla.

I församlingens tjänst, att finnas som ett redskap och en resurs för just detta - att hjälpa orden på traven - finns kantor Erika samt en ovärdelig bunt med församlingsbor. Vi jobbar tillsammans för att förgylla gudstjänster och andra samlingar samt att finna gemenskap och utveckling genom sång och musik.

Musikverksamheten i Ströms församling sker i gott samarbete med