Other languages with Google Translate

Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon:+46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Så arbetar internationella rådet i Strängnäs stift

I början på året, vanligen i januari eller februari äger föreningens årsmöte rum. Program med datum och plats aviseras vanligen i januari via hemsidan, Facebook och mail till alla som i stiftet som är ombud, samordnare eller intresserade.

Någon församling i stiftet står som värd för årsmötet i samarbete med rådet. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar brukar dagen bjuda på inspirerande föredrag och information om kommande fastekampanj.

Under hösten ordnar vi två ”Rådslag”. Detta är helt och hållet dagar som syftar till att inspirera dig som är engagerad i de internationella frågorna. Dagen brukar innehålla föredrag på olika teman, information om julkampanjen och möjlighet att dela erfarenheter med andra. Även dessa hålls på olika platser i stiftet med församlingen som värd och i samarbete med rådet.