Other languages with Google Translate

Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Prostmottagning i Södertälje kontrakt

På söndag, den 18 februari, välkomnas Åsa Lindgren som ny kontraktsprost i Södertälje kontrakt. Biskop Johan Dalman leder mässan i Hölö kyrka.

I mottagningsmässan medverkar kontraktsprostar från Strängnäs stift samt kyrkoherdar, komministrar och diakoner från Södertälje kontrakt. Riddarskolan medverkar under ledning av komminister Fenja Svensson. (Riddarskolan består av lågstadiebarn klädda i svarta riddarkåpor.) Även konfirmander och unga ledare medverkar.

För musiken svarar körerna Andreakören och Viva Musica samt Conny Svensson på trumpet. Efter gudstjänsten bjuds förtäring i församlingshemmet och Klockargården.

Gudstjänsten har en ekumenisk prägel med stort antal gäster från andra kyrkor och samfund i Södertälje.

Tid: Söndag den 18 februari, kl 16.00
Plats: Hölö kyrka