Mötesplatser

Välkommen att vara med i den teckenspråkiga verksamheten (främst i Örebro). Babyträffar, samtalsträffar och gudstjänster med mera.

Sommarprogram

Nikolai sommarcafe

Under sommaren har Café Nikolai sommaröppettider måndag 15 juni-fredag 14 augusti kl. 12–16. Den här sommaren kommer vi endast att ha öppet på uteserveringen. Det finns leksaker i trädgården för barnen. Skötbord och WC finns inomhus.

Vi ber alla besökare att respektera möbleringen i trädgården och att hålla avstånd till varandra. Tillsammans kan vi hjälpas åt att träffas så att det blir så säkert det är möjligt. Välkommen!

Utställning i S:t Nicolai kyrka i Örebro 27/6-8/8

Nya, ännu inte visade presenningsikoner av prästen, konstnären och före detta örebroaren Mats Hermansson på temat "Händer och kors" ställs ut i S:t Nicolai kyrka i sommar.

Temat är händer och kors. Händer som välsignar och berör i en tid då beröring är problematisk – och kors som talar om det som är svårt i livet, men som framför allt berättar om hoppet. Utställningen är öppen samma tider som kyrkan. Välkommen!

Öppettider i S:t Nicolai kyrka i Örebro

S:t Nicolai kyrka har öppet alla dagar under juni och juli, i augusti är det stängt på måndagar. Här kan du tända ljus, ha en stilla stund eller enskild andakt. Välkommen!

Öppettider S:t Nicolai kyrka

Måndag (t.o.m. 27/7), Tisdag, Torsdag, Fredag 9.00 - 17.00