Other languages with Google Translate

Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon: +46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Lediga tjänster

Strängnäs stift arbetar med att stödja och inspirera anställda och förtroendevalda i stiftets församlingar. Geografiskt omfattar stiftet huvudsakligen Södermanland och Närke. Stiftskansliet ligger intill domkyrkan i Strängnäs. Där arbetar vi i medeltida hus i moderna flexibla arbetsmiljöer.

Strängnäs stift omfattar 40 församlingar och 11 pastorat (vilka i sin tur består av sammanlagt 31 församlingar i Södermanland och Närke.

Stiftskansliet har ca 50 medarbetare i Strängnäs men har verksamhet även vid Stiftsgården Stjärnholm utanför Nyköping, samt teckenspråkig verksamhet i Örebro.

-----------------------------

Lediga tjänster inom Strängnäs stiftskansli

Strängnäs stift söker svensk- och finskspråkig teolog
Praktikplats i Katrineholmsbygdens församling 2018-09-01 till 2018-12-31.
Ansök senast den 15 augusti.

Strängnäs stift söker en vikarierande stiftspedagog för dop och konfirmation
Vikarieratet gäller från och med 2018-08-01 och längst till och med 2019-06-30. Ansök senast 21 maj.

Lediga tjänster inom Svenska kyrkan

Att arbeta i Svenska kyrkan innebär att arbeta för något man tror på, och oftast arbete med människor på olika sätt.

Klicka här (hela landet)