Other languages with Google Translate

Strängnäs stift Besöksadress: Gyllenhjelmsgatan 1-2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 84, 64522 Strängnäs Telefon:+46(152)23400 E-post till Strängnäs stift

Lediga tjänster

Strängnäs stift arbetar med att stödja och inspirera anställda och förtroendevalda i stiftets församlingar. Geografiskt omfattar stiftet huvudsakligen Södermanland och Närke. Stiftskansliet ligger intill domkyrkan i Strängnäs. Där arbetar vi i medeltida hus i moderna flexibla arbetsmiljöer.

Strängnäs stift omfattar 39 församlingar och 11 pastorat (vilka i sin tur består av sammanlagt 32 församlingar).

Stiftskansliet har ca 50 medarbetare i Strängnäs men har verksamhet även vid Stiftsgården Stjärnholm utanför Nyköping, samt teckenspråkig verksamhet i Örebro.

-----------------------------

Lediga tjänster inom Strängnäs stiftskansli

Stiftsadjunkt och kaplan på Stiftsgården Stjärnholm
Som kaplan på stiftsgården kommer du att ha fokus på Stiftsgården Stjärnholm som mötesplats. Gudstjänsterna på stiftsgården är centrala och du ingår i ett team med musiker, pedagog och stiftsgårdschef. Ansök senast 15 september.

Lediga tjänster inom Svenska kyrkan

Att arbeta i Svenska kyrkan innebär att arbeta för något man tror på, och oftast arbete med människor på olika sätt.

Klicka här (hela landet)