Lyssna till våra gudstjänster

Här kan du i efterhand lyssna till inspelningar av våra gudstjänster.

Vi försöker att i möjligaste mån spela in och här lägga ut våra gudstjänster på söndag eftermiddag, men ibland kan det dröja längre innan de läggs ut.
Ljudkvalitén är inte alltid den bästa, men vi hoppas att ni ändå vill lyssna på hela vår gudstjänst.

Om ni har några funderingar kring gudstjänsten så är ni välkomna att kontakta oss.
storjan.forsamling@svenskakyrkan.se

Mässa och kyrkoherdemottagning 27 mars

Här kan ni lyssna till hur det lät när Markus Ahlstrand mottogs som kyrkoherde i S:t Örjans församling.
Medverkar gör också kontraktsprost Robert Koss och församlingens kör Kustblandning.
Tyvärr är ljudet av dålig kvalitet och vi beklagar detta, men väljer ändå att lägga ut inspelningen och jobba för att det ska förbättras i framtiden.

Söndagen den 19 december 2021.
Fjärde söndagen i advent med temat ”Herrens moder”.
Mässan är inspelad i S:t Örjans kyrka och det är Evelina Hermansson som leder mässan och predikar.
Siw Marksén hälsar välkommen och läser texterna och organist är Lars Hedlund.