Församlingsträffar

Välkommen till Stenstorps pastorats församlingsträffar för en stunds underhållning, gemenskap och fika!

Församlingsträffarna är varannan tisdag mellan klockan 14.00 och 16.00. Det blir andakt, program och fika. Kostnaden är 30 kr.

Du anmäler dig senast dagen innan till diakoniexpediditonen: 0500- 499 507 eller pastorsexpeditionen: 0500- 499 500 (telefontid måndag-torsdag, klockan 9-12).

10 september Gudhems församlingshem
Så kan det bli, när de inte ble som de sulle, VaraScenseniorer

24 september Borgunda ”Allashus”
Blomsterkungen och hans fru, Berit Johansson