Gemenskap och trivsel

Det finns många tillfällen att mötas i församling

Vi möts vid våra gudstjänster, ofta serveras där enkelt kyrkkaffe och gemenskap.

På torsdagar kl 12 serveras kyrksoppa för självkostnads-pris med med en liten andaktsstund i Vibble gård.

"Eftermiddag med Tina" i Västerhejde klockaregård är en öppen gemenskap med otendag, sång och andakt. Diakon Tina Nimmerfalk leder. Återstående gånger höst är måndagar 9 okt, 23 okt, 6 nov och 20 nov. Alltid kl 14-16.

"Slöjdgruppen i Vibble" och "Nåldynan" är syföreningar som  handarbetar bl a för kyrkans och Röda korset hjälpverksamhet.

Slöjdgruppen träffas första och tredje torsdagen i månaden kl 13-16.

Nåldynan samlas i hemmen vanligtvis varannan tisdag eftermiddag .

Nya medlemmar är välkomna. Sammankomsterna annonseras i kalendariet. Upplysningar får också via församlingsexpeditionen.