Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" består av 19 församlingar, bland annat Spånga-Kista församling, som arbetar i mångkulturell och mångreligiös miljö i bland annat Malmö, Göteborg och Stockholm. Nätverket bildades år 2000 och har sedan dess arbetat med konferenser, utbildningar, metodutveckling och opinionsbildning.

Framtiden bor hos oss

Sedan år 2000 samverkar Spånga-Kista församling med andra storstadsförsamlingar i så kallade utsatta stadsdelar i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Nätverket ”Framtiden bor hos oss” består av 19 församlingar inom Svenska kyrkan som arbetar i mångkulturell och mångreligiös miljö. Nätverket bildades år 2000.

Församlingarnas områden är mångkulturella och komplexa, här möter kyrkan ett nytt samhälle. Inom nätverket utbyter man erfarenheter, arrangerar konferenser och seminarier, genomför utbildningar och väcker opinion i utsatthetsfrågor utifrån en gemensam plattform.

Nätverkets uppgift är att:
•    bevaka & driva opinionsbildning.
•    ha en samordnande funktion.
•    ordna med konferenserna, både anställda och förtroendevalda.
•    reflektera över församlingarnas uppdrag

>>>   Läs mer på FBHO:s hemsida!

Kontakt med FBHO

Samordnare: