Musikverksamheten

Vi vill att musiken i vår församling ska fungera som uttryck och medel för gemenskap och upplevelse. Musiken och sången förstärker och kompletterar det talande ordet. Musiken och sången öppnar sinnet och är en utväg för meditation och tillbedjan

Ett språk vi alla förstår...
Detta tar hos oss uttryck i följande verkamheter:
KÖRVERKSAMHETEN KÖR IGÅNG 22/2

Tisdagar kl 18.00

S:t Ibbskören (vuxenkör)                 tisdagar 18.00-20.30

Nicolai drängar (manskör)               tisdagar 18.00-20.30

Crimond, blandad kör                      torsdagar  med start 3/3

VI BEHÖVER FÖRSTÄRKNING I NICOLAI DRÄNGAR, basar och tenorer är mer än välkomna!

Cirkeldans (meditativ rörelseform)  fredagar 16.30-18 i Sölvesborgs församlingshem, är Du intresserad kom in och pröva på någon fredag när Du har tid.   Välkomna!  Telefon till Kerstin Borgström 0733-34 74 05.

Instrumentalundervisning: för ungdomar i körverksamheten.
Samarbete med Sölvesborgs kammarmusikförening.
Flera barn och ungdomar är jättevälkomna att komma och prova på!

För mera information. RING Cecilia Lind 0456-554 52 eller Krister Liljenberg 0456-554 49

KONSERTER UNDER  2022 i samarbete med Sölvesborgs kammarmusikförening, Sölvesborg Mjällby Sparbank, Sölvesborgs kommun Sölvesborgs kommun, Musik i Blekinge, Statens kulturråd.

HÖSTEN  2022

Kammarmusikens konserter i Blekinge

Ev ändringar i progammet. Se annonser i tidningarna

Vill Du bli medlem i kammarmusikföreningen skall Du kontakta föreningens kassör: Sten-Yngve Södergren tel. 070-3206065. Medlemsavgiften är 200:-per år ( 20:- för den som är yngre än tjugo år).  Medlem betalar endast undantagsvis entréavgifter vid konserter. Gymnasieelever går gratis på alla konserter!