Ledig tjänst: Kyrkogårdsarbetare 100%

Begravningsverksamheten i Sollentuna söker nu en ny kollega.

Begravningsverksamheten består av tre begravningsplatser samt ett krematorium.

Vi letar efter dig som tycker om att arbeta utomhus, för dig ligger fokus på kvalitet och att våra besökare får en så bra service som möjligt. Arbetet innebär allt förekommande skötsel- och underhållsarbete på kyrkogårdarna och i tillhörande byggnader och både manuellt och med maskiner. Du kommer i arbetet använda de arbetsfordon som vi har inom verksamheten.

Du kommer att jobba både i grupp och självständigt. Vi erbjuder ett varierande arbete med allt från gravsättningar till maskinhantering och grönyteskötsel. Beredskap för snöröjning ingår under vinterhalvåret. Tjänsten är heltid.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet och eller utbildning inom grönyteskötsel och/eller erfarenhet från trädgårds- park- eller kyrkogårdsarbete.
  • Användarkunskap av maskiner
  • Minst B-körkort
  • Praktiskt kunnig/händig
  • Du är ansvarskännande, noggrann och serviceinriktad och värnar om bra relationer och vi-anda på arbetsplatsen. Du är en god representant för begravningsverksamheten, med ett professionellt bemötande och tycker om att möta våra besökare i ditt dagliga arbete. I möten och dialog med våra besökare behöver du kunna svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. 

Meriterande kvalifikationer:

  • C körkort.
  • Maskinvana t ex hjullastare och eller grävmaskin

Vi förväntar oss att du bidrar genom din kompetens och din personlighet till trivseln på vår arbetsplats och att vi tillsammans skapar förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de som vi finns till för. Vi vill att du är en god lagspelare som är beredd att ställa upp där det behövs, vi kan erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete med bra kollegor och gott samarbete.

Ansökan

Intervjuer kommer att genomföras löpande. Tillträde from 1/10 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, och senast 2021-08-31 till: sollentuna.jobb@svenskakyrkan.se

Mer information

Vill du veta mer. Information om tjänsten lämnas av biträdande kyrkogårdschef, Wilhelm Landréus 08-505 513 72 eller HR Anna Wahlund 08-505 513 13.