Två tjejer ligger på golvet och pratar med huvudena tätt ihop.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Juniorverksamhet

Gruppverksamheter för barn i mellanstadieåldern. Platser att hänga på efter skolan. Här finns plats för lek, samtal och skapande verksamhet i en trygg miljö med närvaro av vuxna från olika yrkeskategorier inom Svenska kyrkan.

En ung tjej håller om en liten pojke som pekar mot något.

Hemma här för Vallaskolan

Gruppverksamhet för barn i årskurs 4. Sollefteå församlingsgård, torsdagar mellan klockan 15.15-16.45. Här finns plats för lek, samtal och skapande verksamhet tillsammans med kompisar och trygga vuxna. Vi avslutar med en andakt. Hitta kontaktuppgifter och anmäl dig här.

Två flickor leker med dockorna i julkrubban.

Juniorer i Långsele

Tisdagar klockan 14.00-16.00 ser vi fram emot att få träffa dig, som går i mellanstadiet, i Långsele församlingsgård. Eftermiddagen består av en andakt med textläsning och tid för oss att fundera och prata om dagens text. Därefter fika följt av olika kreativa aktiviteter. Hitta kontaktuppgifter och anmäl dig här.

Två barn leker med dockorna i en julkrubba.

Hemma här för Nipanskolan

Gruppverksamhet för barn i årskurs 4 vid Nipanskolan. Sollefteå församlingsgård, tisdagar mellan klockan 14.00-15.30. Här finns plats för lek, samtal och skapande verksamhet tillsammans med kompisar och trygga vuxna. Vi avslutar med en andakt. Hitta kontaktuppgifter och anmäl dig här. Personal från kyrkan hämtar barnen vid Nipanskolan. Hitta kontaktuppgifter och anmäl er här.