Other languages with Google Translate

Södra Tjusts pastorat Besöks- och postadress: Hospitalsgatan 14, 59333 VÄSTERVIK Telefon: +46(490)84200 E-post till Södra Tjusts pastorat

Andrum

Karin Aurora, en flitig besökare hos Mariasystrarna, världsomseglaren Sven Yrvind och Therése Ohlsson som avlagt klosterlöften - Vad har dessa gemensamt? Jo alla tre resonerar kring ensamhet i senaste numret av Andrum. Andrum nr 4 2018 delas ut den 30 november - 2 december.

Om tidningen

Andrum delas ut till samtliga hushåll i församlingarna i Västervik, Hjorted, Gladhammar-Västrum, Törnsfall, Misterhult och Hallingeberg-Blackstad.

Hur har vi lyckats med tidningen Andrum? Skriv och berätta! Skicka e-post till sodratjust.andrum@svenskakyrkan.se, eller brev till adressen: Södra Tjusts pastorat. Andrum. Hospitalsgatan 14, 593 33 Västervik.

Utgivningsplan 2019

Nr 1. Delas ut den 2-4 mars.

Nr 2. Delas ut den 25-27 maj.

Nr 3. Delas ut den 31 augusti - 2 september

Nr 4. Delas ut den 30 november - 2 december