Sitt inte ensam i jul

Ölands kyrkor är öppna i jul. Just du är välkommen.

Advents- och jultid kan skapa vissa förväntningar och av många ses julen som en familjehögtid och en tid av gemenskap. Du som känner att den bilden gör att ensamheten blir extra påtaglig ska veta att det i kyrkan finns plats för dig! Välkommen till våra gudstjänster och mötesplatser.

Svenska kyrkan på norra Öland

Svenska kyrkan är en mötesplats genom livet. Få hjälp, engagera dig eller delta i en aktivitet. Du är välkommen oavsett vem du är.

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd, är du alltid välkommen att höra av dig till våra präster eller diakoner. De är vana att möta människor i olika situationer, har tystnadsplikt och erbjuder samtal året runt.

Behöver du akut prata med någon, kan du ringa jourhavande präst som har telefontid varje natt, hela året runt kl. 21:00-06:00. Tel. 112.