Other languages with Google Translate

Södra Kållands pastorat Besöks- och postadress: Råda församlingshem 1, 53196 Lidköping Telefon: +46(510)485200 E-post till Södra Kållands pastorat

Vuxenverksamhet

Inom Södra Kållands pastorat finns ett flertal olika aktiviteter för vuxna och äldre.

Järpås församling

Bibelsamtal

Vi samlas i Järpås församlingshem kl. 18.30 för bibelsamtal. Höstens datum: 11/9, 9/10, 20/11 och 11/12.

Öppet hus

Ett antal kvällar per termin anordnas Öppet hus i Järpås församlingshem med fikaservering, lotterier och gäster. Höstens datum: 18/9, 16/10, 13/11 och 11/12.

Kållands-Råda församling

Sopplunch

Torsdagar udda veckor serveras det Sopplunch i Råda församlingshem kl.12.15. Vi börjar kl 12 med en stunds andrum med klassisk pianomusik och diktläsning. Om du är intresserad att hjälpa till att koka soppan så kontakta Monika Karlsson 0510-48 52 30.

Tisdagsträff med bandagerivning

Tisdagsträffen är en öppen mötesplats där vi samtalar, fikar och river bandage som sedan skickas till ett sjukhus i Kongo-Kinshasa. Vi samlas i Råda församlingshem tisdagar kl. 17-19.

Vi tar gärna emot gamla lakan. Dessa går bra att lämna i Råda församlingshem.

Söndagsträff

Söndagsträffsgruppen träffas den sista söndagen varje månad mellan 14.30-16 i Råda församlingshem. Dessa träffar är riktade till personer med någon form av funktionsvariationer och deras assistenter/anhöriga.

Mellby dagträff

Dagträffen är en öppen mötesplats för daglediga där vi samtalar och fikar och lyssnar på berättelser. I höst samlas vi tisdagarna 25/9, 30/10 och 27/11 i Mellby kyrkstuga kl. 14.30.

Verksamheter på Bräddegården

Vi har även olika form av aktiviteter på Bräddegårdens äldreboende.
Rullstolsvandring tillsammans med LVSK tisdagar kl 10.30.
Andakter kl.14.30 torsdagar udda veckor.

Örslösa församling

Café Grace

En öppen mötesplats för daglediga där vi fikar och samtalar tillsammans.

Måndagar i Örslösa kyrka kl 9.30- 11
Tisdagar ojämna veckor i Tuns församlingshem kl 9.30-11.

Café Grace gudstjänst

Detta är en torsdagsgudstjänst som leds av Linda Bjelkeflo och Erika Hellström.
Håll utkik efter kommande datum!