Södra Kållands pastorat Besöksadress: Råda församlingshem 1, 53196 Lidköping Telefon: +46(510)485200 E-post till Södra Kållands pastorat

Diakonala verksamheter

Södra Kållands pastorat har ett varierat utbud av stöd och samtals grupper.

Sorgebearbetningsgrupp
Är du ensam med din sorg?  Det är när vi har det svårt och tungt som vi behöver varandra som mest. Genom sorgebearbetning kan vi dela med oss av våra erfarenheter av sorgen och förlusten, samt komma en bit på väg ur den.

Tala tro – dela liv.
En samtalsgrupp för alla er som vill dela tankar och erfarenheter om just tro och liv med andra. Vi samlas i Söne kyrkstuga torsdagar jämna veckor kl.18-19.30. Grupperna träffas ett antal torsdagar varannan vecka. Info och anmälan till Åsa Jockisch präst 0510-485231.

Lite mat och lite prat.
En grupp för män, som träffas och lagar lite mat och pratar om livets olika skeenden. Gruppen träffas varannan måndag mellan kl. 10 – 13 i Råda församlingshem med start den 4 september.  För info och anmälan kontakta Diakon Lili Granlund 0510-485233.