Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Södra Kållands pastorat Besöks- och postadress: Råda församlingshem 1, 53196 Lidköping Telefon: +46(510)485200 E-post till Södra Kållands pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn och familj i Örslösa och Tun

Välkommen till våra barnverksamheter i Örslösa församling

Vi startar vårterminen vecka 4!

BABYRYTMIK 0 - ca 1 år
Rytmik är fantastiskt! På babyrytmiken får din lilla bebis stimulans i sin utveckling, både motoriska övningar och hjälp att på sin nivå lära sig sortera intryck från sång och beröring! Varje träff avslutas med ett enkelt fika tillsammans.

Vi träffas i Örslösa kyrka på tisdagar mellan kl. 09.30 till 11.30 enligt schema ca 10 gånger/termin.

 

SMÅBARNSRYTMIK ca 1 - 3 år
Rytmik är fantastiskt! På småbarnsrytmiken tar ditt barn steget att själv vilja röra sig till musiken, härma och lära rörelser. I denna grupp jobbar vi även med ljud och munmotorik som hjälper att forma ljud som ska bli ord! Varje träff avslutas med ett enkelt fika tillsammans.

Vi träffas i Örslösa kyrka på tisdagar mellan kl. 09.30 till 11.30 enligt schema ca 10 gånger/termin.

 

BARNRYTMIK 3-5 år

Kom och musiklek tillsammans med ditt barn. Barnrytmik för 3-5-åringar med föräldrar. Vi kommer att ta oss ut på fantasiäventyr tillsammans där vi tränar både grov- och finmotorik genom sång och musik.MINI-SKUTAN och SKUTAN i Tun (Anmälan)

Mini-Skutan, förskoleklass - åk 3
Vi träffas torsdagar kl. 13.00-15.30 i Tuns församlingshem.
Vi träffas en gång i veckan och har en samling med en andaktsstund, leker, sjunger, myser, skapar, upptäcker eller pysslar. Ibland gör vi också utflykter och har hajk med övernattning i församlingshemmet. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Vi hämtar barnen på skolgården.

 
Skutan, åk 4 - 5
Vi träffas torsdagar kl. 14.30-16.30 i Tuns församlingshem.
Varje träff innehåller samling med en liten andaktsstund, mellanmål och någon aktivitet som kan vara hantverk, lek, friluftsliv eller att vi lagar eller bakar något i köket. Ibland gör vi utflykter och en gång per år har vi hajk med övernattning i församlingshemmet. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång.

Ledare:
Emma Levin 0510-48 52 34
och Veronica Magnusson 0510 48 52 36

 

MINI-SKUTAN och SKUTAN i Örslösa (anmälan)

Mini-Skutan, förskoleklass - åk 2
Tisdagar kl. 13.30-15 i Örslösa kyrka eller prästgård.
Varje träff innehåller sång, samling med en liten andaktsstund, mellanmål och någon aktivitet som kan vara både inne eller ute. Vi leker, sjunger, "chillar", skapar, upptäcker eller pysslar. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Barnen kommer till Örslösa kyrka med skolbussen och de som ska tillbaka till fritids åker med bussen.

Skutan, åk 3 - 5
Tisdagar kl. 15.15-17 i Örslösa kyrka eller prästgård.
Varje träff innehåller sång, en samling, mellanmål och någon aktivitet som kan vara både inne och ute. I Skutans terminsprogram blandas sång och musik med lekar, friluftsliv, skojiga utflykter och skapande i olika former. Vid några tillfällen per termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Barnen får åka med skolbussen till kyrkan.

Ledare:
Emma Levin 0510-48 52 34
och Veronica Magnusson 0510-48 52 36