Other languages with Google Translate

Barn och familj i Örslösa och Tun

Välkommen till våra barnverksamheter i Örslösa församling

MINI-SKUTAN och SKUTAN i Tun (Anmälan)

Mini-Skutan, förskoleklass - åk 3
Vi träffas torsdagar kl. 13.00-14.30 i Tuns församlingshem.
Vi träffas en gång i veckan och har en samling med en andaktsstund, leker, sjunger, myser, skapar, upptäcker eller pysslar. Ibland gör vi också utflykter och har hajk med övernattning i församlingshemmet. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Vi hämtar barnen på skolgården.

Skutan, åk 4 - 5
Vi träffas torsdagar kl. 14.30-16.30 i Tuns församlingshem.
Varje träff innehåller samling med en liten andaktsstund, mellanmål och någon aktivitet som kan vara hantverk, lek, friluftsliv eller att vi lagar eller bakar något i köket. Ibland gör vi utflykter och en gång per år har vi hajk med övernattning i församlingshemmet. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång.

Ledare:
Emma Levin 0510-48 52 34

MINI-SKUTAN och SKUTAN i Örslösa (anmälan)

Mini-Skutan, förskoleklass - åk 2
Tisdagar kl. 13.30-14.45 i Örslösa kyrka eller prästgård.
Varje träff innehåller sång, samling med en liten andaktsstund, mellanmål och någon aktivitet som kan vara både inne eller ute. Vi leker, sjunger, "chillar", skapar, upptäcker eller pysslar. Vid några tillfällen varje termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Barnen kommer till Örslösa kyrka med skolbussen och de som ska tillbaka till fritids åker med bussen.

Skutan, åk 3 - 5
Tisdagar kl. 15.15-17 i Örslösa kyrka eller prästgård.
Varje träff innehåller sång, en samling, mellanmål och någon aktivitet som kan vara både inne och ute. I Skutans terminsprogram blandas sång och musik med lekar, friluftsliv, skojiga utflykter och skapande i olika former. Vid några tillfällen per termin deltar gruppen i familjegudstjänster med sång. Barnen får åka med skolbussen till kyrkan.

Ledare:
Emma Levin 0510-48 52 34