Föredrag

Vem är Anders Hanser?

Anders Hanser är en absolut unik person när det gäller att studera och dokumentera de mest skiftande och spännande personer, konstverk, musik, Sveriges historia, ja listan kan göras mycket lång. Anders Hanser har producerat mer än 400 filmer och bildspel, han har fått många utmärkelser, bland annat guldmedalj av Hans Majestät Konungen. Många filmer har visats på våra Tv-kanaler.

Anders Hanser

Jag har sett tre eller möjligen fyra av Anders filmer och jag kan verkligen gå i god för att de filmer som vi nu har bett Anders visa här nere motsvarar högt ställda krav på att detta är kultur när den är som bäst.

Filmvisningarna är ett samarbete mellan församlingen, Rivieraklubben och Swea. Det är nu i morgon, torsdag, fredag och lördag som vi kan se filmerna. Gå in på Riveraklubbens hemsida, här finns all information. En bit mat och ett glas vin kommer också att serveras i pausen.

Missa inte chansen att se något du/ni kommer att gå hem och vara på riktigt gott humör efter!!

Anmäl dig på Rivieraklubbens hemsida, eller be oss anmäla dig via nice@svenskakyrkan.se.

Vi ses!

Katja Elväng, medarrangör

Vi tar 5 € för föredrag och kaffe, anmäl dig gärna före fredag till vår nice-mail. nice@svenskakyrkan.se eller ringvår kyrkoherde på 06 3068 94 83