Other languages with Google Translate

Kontakt

Södra Sandby församling Besöks- och postadress: Flyingevägen 12, 24734 Södra Sandby Telefon: +46(46)50250 E-post till Södra Sandby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarkyrka i Hardeberga

Välkommen till sommarkyrkan i Hardeberga

Musikkväll med trenne

Tisdag 3 juli kl. 14.00
TRENNE - eget flerstämmigt sväng på svenska.
I gruppen Trenne (bestående av Caroline Leander, Petra Kvist och Staffan Wester) sammanstrålar tre musiker och låtskrivare och bjuder på glada poplåtar som samsas med vilda polkor och eftertänksamma ballader. Inramade av stämsång och diverse strängar och tangenter. Allt på svenska, om det där ni vet....livet!

NORREtorp - gården som försvann

Torsdag 5 juli kl. 19.00
Där Hardeberga stenbrott finns idag fanns tidigare gården Norretorp. Om denna får vi höra mer i ett föredrag av Ulla Bengtsson och Helena Nilsson Lannegren.

Gudstjänst och sommarlunch

Söndag 8 juli kl. 12.00
Start med gudstjänst i kyrkan. Därefter underhåller Strängaligan med sång och musik i församlingshemmet medans vi tillsammans njuter av sommarmat.

Från Bagdad till New York - krig, kyrkor och kändisar

Tisdag 10 juli kl. 14.00
Eva Thorén berättar om diplomatlivet tillsammans med sin make Arne Thorén som bl.a. var ambassadör i Bagdad och chefskorrespondent i New York.

Utställare

Ulla Bengtsson, akvareller

Hardeberga kyrkliga arbetsförening står för förtäring alla dagar.