Sommargrupp

Läsåret 2022/2023

Vi varvar samtal om tro och liv med lek, andakter, gemensamma upplevelser och utflykter. Här ges möjlighet för deltagarna att påverka aktiviteterna. 

Tid: Upptakt söndagen den 23/10 kl. 10.00 med gudstjänst i Södra Sandby kyrka + träff efteråt. 
Sommarens tider: 15-17/6, 19-22/6, 26/6-30/6 2023. 
Konfirmation: 1/7 eller 2/7 2023.

Några av dagarna är vi på läger. Resten av dagarna träffas vi i församlingshemmet i Södra Sandby.

Anmäl dig här

Innan det blir dags för konfirmationsgudstjänsten hinner vi att träffas några gånger! Under hösten 2022 och våren 2023 har vi några obligatoriska träffar. Vi möts även på gudstjänster (hinner du med minst 10?). Eller på den öppna ungdomsverksamheten ”OnsdagsTRÄFF”, om du vill och hinner. Du bestämmer själv när du hinner med gudstjänsterna och OnsdagsTRÄFFarna!

KOM – IHÅG som konfirmand: 
• Glöm inte att gå på gudstjänster minst 10 gånger och svara på frågorna i den lilla gudstjänstboken du får på upptakten. Alla sorters gudstjänster gäller (även grannbarnets dopgudstjänst). Upptäck alla kyrkor i församlingen. Eller varför inte testa en gudstjänst under semestern – Berlin, London, Stockholm, Köpenhamn …

 KOM – IHÅG som konfirmandförälder:
• Varje träff är en pusselbit i en större bild. Samtal och resonemang knyts ihop. Givetvis finns det alltid sådant som behöver gå före. Men hjälps gärna åt som familj att låta konfirmaden prioritera träffarna. 
• En av uppgifterna under konfirmationstiden är att delta i några av kyrkans gudstjänster. Du som förälder får också gärna följa med. Det betyder mycket för konfirmanden om ni kan göra sällskap. Var gärna behjälplig när det gäller att ta reda på när och var det firas gudstjänst. Se kalendariet. 
eller på: www.facebook.com/sodrasandby

OnsdagsTRÄFF på facebok: www.facebook.com/onsdagstraff

Onsdagsträff och konfirmander på instagram: 
ungaisodrasandby_forsamling