Retreat

Vårens retreat är inställd

vårens Retreat är INSTÄLLD

Vi återkommer med nytt datum när Coronasituationen lugnat ner sig.

lördag 28 mars är du välkommen på retrEat - En dag i stillhet

Välkommen till en skön dag i tyst gemenskap, med stillhet, tid för bön, meditation, enskilda samtal, promenad mm.

Några hålltider:

• från kl 8:30 är Samstugan öppen

• kl 9 frukost & information i Samstugan

Kostnad 200 kr, då ingår måltid, frukt och fika. BINDANDE ANMÄLAN
Anmälan görs till Gerd Tunong på tel 070-652 39 35 senast 23 mars

En lördag per termin, vår som höst, bjuder vi in till retreat - en dag i stillhet och tystnad.

Vi håller till i kyrkan och Samstugan i Bergvik.

Vi inleder dagen med gemensam frukost, därefter blir andakt/mässa i kyrkan och där inleder vi tystnaden som råder under hela dagen. Sedan väljer du själv om du vill bara vila, läsa, ta en promenad. Du väljer också om du vill delta i andakterna i kyrkan eller om du vill ha enskilt samtal med diakon/präst som finns på plats.

På eftermiddagen bryter vi tystnaden i och med att vi firar andakt i Samstugan/mässa i kyrkan

Efteråt kan man packa ihop sina saker och ta en smörgås tillsammans i Samstugan innan vi skiljs åt