Retreat

En dag i stillhet Lördag 26 oktober 2019 i Samstugan Bergvik

lördag 26 oktober är du välkommen på retrEat - En dag i stillhet

”Gå förbi alla måsten, lämna stressen bakom dig”

Välkommen till en skön dag i tyst gemenskap, med stillhet, tid för bön, meditation, enskilda samtal, promenad mm.

Några hålltider:

• från kl 8:30 är Samstugan öppen

• kl 9 frukost & information i Samstugan

• kl 9:30 mässa i kyrkan - tystnaden inleds

• kl 12:30 orgelmeditation i kyrkan

• kl 13 lunch

• kl 16:45 gemensam avslutning runt bordet i Samstugan - tystnaden bryts

Anmälan görs till Gerd Tunong senast 22 oktober på tfn 070 - 652 39 35.

Kostnad 200 kr, då ingår måltid, frukt och fika. BINDANDE ANMÄLAN

En lördag per termin, vår som höst, bjuder vi in till retreat - en dag i stillhet och tystnad.

Vi håller till i kyrkan och Samstugan i Bergvik.

Vi inleder dagen med gemensam frukost, därefter blir andakt i kyrkan och där inleder vi tystnaden som råder under hela dagen. Sedan väljer du själv om du vill bara vila, läsa, ta en promenad. Du väljer också om du vill delta i andakterna i kyrkan eller om du vill ha enskilt samtal med diakon/präst som finns på plats.

På eftermiddagen bryter vi tystnaden i och med att vi firar andakt/mässa i kyrkan

Efteråt kan man packa ihop sina saker och ta en smörgås tillsammans i Samstugan innan vi skiljs åt