Drop-i-dop med dopfika

Skurups kyrka lördagen den 4 september kl.11.00-14.00 Drop-in dop är en möjlighet att komma till kyrkan och låta döpa sitt barn eller sig själv utan en massa planering i förväg. Alla är välkomna oavsett ålder. Hoppas vi ses! Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla 0411-554800 eller skurup.pastorat@svenskakyrkan.se

Kanske blev det aldrig tid för dop, kanske kändes det för stort och omständligt eller så kom det helt enkelt en pandemi i vägen. Det senaste året har många dop ställts in eller skjutits på framtiden. Därför bjuder vi nu in till drop-in dop med dopfika!

Drop-in dop är en möjlighet att komma till kyrkan och låta döpa sitt barn eller sig själv utan en massa planering i förväg. Alla är välkomna oavsett ålder.

När du kommer till kyrkan får du träffa dopprästen och prata om dopet, välja psalmer och musik. Sedan firar vi en enkel dopgudstjänst i Skurups kyrka för just dig eller ditt barn. Vi har dopklänningar i olika storlekar att låna ut för den som vill.
Efter dopet är ni välkomna till församlingshemmet där vi firar med bakelse, saft och kaffe.

Tänk på att om det finns fler än en vårdnadshavare och bara en av er är med vid dopet krävs intyg från den andra vårdnadshavaren att denne är införstådd med dopet, detta gäller för alla under 18 år.

Hoppas att vi ses!
Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla:
0411-554800
skurup.pastorat@svenskakyrkan.se